Om P.P. brolægning

P.P. brolægning satte den første brosten i 1979, da brolæggersvendene Palle Caspersen og Peter Thomsen valgte at starte egen virksomhed. Lidt håndværktøj og en trillebør på en ladbil, var nok til at P.P.brolægning begyndte med diverse brolægningsopgaver. Igennem mere end 30 år, har P.P. brolægning været på forkant. Derfor har virksomheden hele tiden udviklet sig sundt, hvilket betyder at man i dag, kan præstere en virksomhed med godt 50 ansatte, og et væld af spændende projekter på CV’et.

 

Efter 30 gode år solgte Palle sin del af virksomheden til Kasper Thomsen. Kasper er dermed i dag den ene halvdel, samt fremtidens mand, i P.P. brolægning.  Kasper er virksomhedens daglige leder og produktionschef og sammen med virksomhedens øvrige projektledere, har han allerede tilført mange spændende projekter til firmaets CV.

 

Erfaring – Mange projekter senere.

Igennem mere end 30 år i brolæggerbranchen, har P.P. brolægning udført alle slags brolægger- og belægningsopgaver. Vi har lavet alt fra mindre private haver og indkørsler, til store entrepriser i det offentlige rum – især her er det vigtigt at vide hvordan man skal håndtere et projekt, således man er til mindst mulig gene for ”lokalmiljøet” samt ved hvordan der arbejdes i tæt bymæssig bebyggelse.