Referencer

P.P. brolægning betragter hver enkelt opgave som et visitkort og en reklamesøjle. Derfor er det vigtigt at alle opgaver bliver udført med tanke og fokus på kvalitet. Vi afleverer altid en opgave, der kvalitetsmæssigt er i orden. Skulle der mod forventning ske fejl og kvaliteten ikke er som aftalt, kan vores mange år i branchen bevidne om, at tingene bliver rettet – så visitkortet kan fremvises med stolthed. Det er din garanti ved udførelse af dit næste projekt.

Norrekvarter

Nørrekvarter

KØBENHAVN – Projekt Nørre Kvarter omhandler etablering af trafikregulerende tiltag i kvarteret der populært kaldes ”pisserenden”

valby

Helhedsgenopretning af Valby Langgade

KØBENHAVN – Valby Langgade – en sårbar livsnerve. Projektet omhandler helhedsgenopretning af Valby Langgade mellem Skolegade og Vigerslevvej

krøyer

Krøyers Plads

KØBENHAVN – På Krøyers Plads, Christianshavn er der mellem husene udviklet seks byrum med hver deres kendetegn, der understøtter varierende former for byliv.

Campus

Bedre bus til Nørre Campus

KØBENHAVN  – Bedre Bus til Nørre Campus er en højklasset busløsning på strækningen fra Ny Nørreport station til Hans Knudsens Plads ved Ryparken station inkl. arbejder på de tilstødende veje i krydsene på projektstrækningen.

hedehusene_320x220

Hedehusene Stationsforplads

HEDEHUSENE – Hedehusene Stationsforplads er med sin centrale placering et midtpunkt der binder Hedehusene sammen med den nye bydel NærHeden syd for stationen.

trekroner 320x220

Trekroner Øst

ROSKILDE – I takt med udbygningen af Trekroner området i Roskilde har vi som underentreprenør for NCC A/S udført belægningerne i området.

staender2

Stændertovet

ROSKILDE – I forbindelse med fornyelsen af det historiske Stændertorvet, der med sine 10.000 m2 udgør en vigtig plads i Roskilde både turistmæssigt og erhvervsmæssigt har vi som underentreprenør for Arkil A/S udført renoveringen af belægningerne.

sankt olai 320x220

Sankt Olai Plads

ROSKILDE – Skt Olai Plads er anlagt som en del af Roskilde Kommunes nye Kulturstrøg. Belægningen i Rosenhavestræde er lagt med chaussesten i buer hele vejen ned gennem gaden, så det giver en svag fornemmelse af bølger.

novo1

Novo Nordisk, Måløv

MÅLØV – Novo Nordisk har opført en ny forskerenhed. Entreprisen ved Novo Nordisk, Måløv bestod for P.P. brolægning af etablering af belægningssten i både klinker og beton samt etablering af kantsten.

KUA

KUA 2 og 3

ØRESTADEN – P.P. brolægning har som underentreprenør for OK Nygaard udført belægningerne omkring bygningerne samt i gårdrummene i henholdsvis KUA 2 og KUA3

kastruplund 320x220

Kastruplundgade

KASTRUP – I forbindelse med renovering af Kastruplundgade skulle der etableres en Ø800 mm regnvandsledning ca. 3 meter under det nuværende vejniveau. Vi har som underentreprenør for Zøllner A/S udført renoveringen af belægningerne.

baldersbo

Baldersbo afd. 12

BALLERUP – I forbindelse med en planlagt kloakrenovering blev de 40 år gamle belægninger gravet op, hvorefter bygherren besluttede at renovere belægninger og udearealer, således at bebyggelsen fik et nyt og let udtryk.