Lærlinge

Vi ser det som en af vores vigtige samfundsmæssige opgaver at uddanne lærlinge og elever samt at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste medarbejdere inden for brolæggerfaget. Vi vil gerne sikre, at så mange som muligt får mulighed for at gennemføre en uddannelse inden for brolæggerfaget og vi har et godt samarbejde med både Dansk Byggeri og Erhvervsskolen NEXT Udannelse København om vores lærlinge.

P.P. brolægning har i øjeblikket 7 lærlinge ansat på forskellige niveauer af deres uddannelse. Vi er stolte af, Mathias Morgenstein Schwartz i 2017 blev Danmarksmester ved DM skills samt bestod hans svendeprøve med ROS. Mathias har valgt fortsat at arbejde for os som brolæggersvend. I januar 2018 fik vi endnu en Danmarksmester ved DM i skills da vores lærling Jesper Viking Hansen vandt titlen .  Vi er spændte på om vores lærling Patrick Rosgaard kan sørge for et hattrick når han stiller op til DM i skills til april 2019.

For at opretholde kontinuiteten har vi allerede nu kontakt til 1-2 nye lærlinge til ansættelse i 2018, når de har gennemført deres hovedforløb.