Vi støtter

Som en del af vores sociale ansvarlighed  er det vigtigt for P.P. brolægning at støtte områder, hvor vi kan være med til at gøre en forskel som f.eks. ved forskning i sygdomme, bredde- og eliteidrætten samt gode vilkår for vores børn og unge, som er Danmarks fremtid.

Vi kan ikke støtte alt, og vores sponsorater er typisk kommet i stand via vores personale og deres roller i de lokale klubber.

Nedenfor er en liste over de klubber og formål vi har valgt at sponsorere.


Kræftens Bekæmpelse – Erhvervspartner mod kræft – www.cancer.dk.

Vi har valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse, for at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft og deres pårørende. Kræft er den hyppigste dødsårsag og rammer hver tredje dansker. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. Hver en krone tæller, så vi kan komme kræften til livs.


Skills Danmark

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne i Danmark. Brolæggeruddannelsen har i flere år deltaget ved DM, med stor succes og stor bevågenhed blandt de besøgende på Skills. I 2017 og 2018 har lærlinge fra P.P. brolægning sammen med deres makkere vundet DM i Skills, hvilket vi er meget stolte over.


FC Roskilde – plus partner

Vi har  valgt at støtte op om byens fodboldhold FC Roskilde. Fokus i klubben ligger på at udvikle de unge spillere i klubben og sikre samspillet mellem bredden og eliteidrætten og derfor tager vi på denne måde del i det sociale ansvar i vores lokalområde og er med til at sikre, at de unge får mulighed for at udvikle deres fodbold potentiale.


 A6-Swim Team.

Vi har valgt at støtte op om A6-Swim Team, der er et svømme- og træningsfællesskab mellem tre moderklubber, Slangerup Svømmeklub, Svømmeklubben Laksen (Ølstykke) og JGI-swim, Jyllinge. A6’s målsætning er at tilbyde optimale rammer for talentudvikling og konkurrencesvømning for derigennem at udvikle svømmere i verdensklasse. For A6-Swim Team er det sociale aspekt af idrætten meget vigtigt hvor kammeratskabet og sammenholdet er i fokus.


Mikkel Bech Jensen – Team Næstved

Vi har i mange år valgt at sponsorere Speedway landsholdskører Mikkel Bech Jensen. I det daglige kører Mikkel Bech Jensen for Esbjerg Vikings, som teamets kaptajn men han er også tilknyttet teams i udlandet, hvor han til stadighed høster erfaring og rutine.